ЦЕНИ ПЛАНОВИ

Промотивни понуди

Голем чекор

25
одлично
 • Максимална видливост
 • 15 рекламирање на располагање
 • првото ниво 25 дена
 • Сигурно

Среден чекор

15
најдобар
 • максимална видливост
 • 15 рекламирање на располагање
 • првото ниво 5 дена
 • безбедно

Мал чекор

5
добра
 • максимална видливост
 • 10 рекламирање на располагање
 • првото ниво 5 дена
 • Сигурно
All copyrights reserved © - 42doit.com