Projekti

mirëpritur

logo-42doit

Ai përbëhet muret krejtësisht falas virtuale.
funksioni i tyre i komunikimit dhe përdorimi është i barabartë me muret reale.
Përdorimi i kësaj faqe interneti është hapur dhe në dispozicion për të gjithë.

Lejon të gjitha format e zbulimit: informacione, komunikimi, reklama, lojra, argëtuese, ankesa, publikime, reklama, lajme, punë, karikaturat, ngjarjet. etj ..

Lejon komunikimi total, të dukshme për të gjithë në kohë dhe në vende të ndryshme të botës.
Një counter tregon numrin e pikëpamjeve.
Fushat më të klikuar e të gjitha mureve në botë janë klasifikuar.

Ajo ka zhvilluar aftësinë për të rregulloje një ose më shumë mure, të zgjedhur vendin dhe shok temën në një kategori.
Kategoritë janë simbolizuar me ikonografinë përfaqësues, dhe ata janë:

spacegjithësi
extrashtesë
carmotors
societyshoqëri
smileqesharak
sport sport
newslajme
hotnxehtë
enterteinementargëtim
schoolarsim
scienceshkencë

Çdokush mund të përdorni dhe të vizitoni muret e të gjitha kombeve të tjera të botës.

mur mirë
  • All copyrights reserved © - 42doit.com